IMPREUNA PENTRU GEORGIANA

Ma numesc Georgiana sunt liceeana in clasa a X a si locuiesc in sat Mariuta Com Belciugatele Jud Calarasi.

Copilăria mea a fost puțin mai Trista dar, peste toate,pot numi ca ,am trecut cu brio, cu ajutorul lui Dumnezeu si datorită tatălui și mamei mele vitrege.Mama biologica m-a parasit cand aveam 7 ani, ea era destul de severa cu mine, atât fizic ,cât și verbal.

Nu am avut o locuință stabila, am locuit într-un vagon,la stana si multe alte case. La ora actuala locuiesc cu mama mea vitrega, cu sora mea vitrega și tatăl meu, in chirie ,dacă pot sa o numesc asa.

De curand am primit un teren de casa, de la vecina mea și poate cu voia LUI Dumnezeu, vom reuși sa ne ridicam și noi căsuța noastră

Cea mai  tragica perioada din copilaria mea a fost la 11 ani, cand am ales sa plec  cu mama biologica, la un concubin pe care îl cunoscuse cu câțiva ani în urma, Primele 3 săptămâni au fost destul de bunicele dar, dupa au început cele 4 luni de calvar.Acolo am văzut violenta ,pt ca omul pe care la ales ea în locul meu, o bătea și atat pe ea, cat și pe mine, am fost amenințată de concubinul ei cu un cuțit… Am crezut ca nu voi mai putea sa scap din acel calvar dar, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit sa ajung cu bine la tatăl meu.

După perioada asta, m-a luat tata la el și m-a înscris la școală din Belciugatele ,acolo am întâlnit oamenii cu suflet bun și minunați(in special doamna de romana Daniela Varlan) si datorita ajutorului pe care ei mi l-au oferit, am ajuns în clasa a10-a și chiar ma mândresc cu lucrul asta.

Toată povestea aceasta m-a făcut mult mai puternica ,!! Si continui sa am credinta ,iertare in suflet, iubire fata de oameni si sa privesc spre viitor unde ,vad o casa unde  eu cu familia mea vom locui.”

Momentan locuim in aceste doua camere 4 suflete

Asta este poveste a Georgianei, si pentru aceia dintre voi ce vor sa contribuie la visul ei pot face donatii in conturile Asociatiei Copii Daruiti

NECESAR :

ALIMENTE

RECHIZITE

PROIECT CASA

MATERIALE CONSTRUCTII

Am grupul creeat  un grup destinat licitatiilor  de produse pentru acest caz https://www.facebook.com/groups/427779681782580

ASOCIATIA COPII DARUITI  

BRD Group Societe Generale RO43BRDE426SV78365354260 in RON

BANCA TRANSILVANIA

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

paypal.me/OngCopiiDaruiti  

Sa avem o zi pe suflet!