JUDETUL ILFOV,COMUNA DASCALU

In comuna Dascalu am ajuns deloc intamplator ,acum 4 ani, atunci cand preotul din sat mi-a indicat cateva din familile nevoiase pentru a le oferi haine jucarii si alimente.

In anul urmator am cunoscut-o pe Teodora , directoarea scolii  avand cu ea o conexiune buna inca de la inceput. Dornice amandoua sa facem ceva mai mult pentru copiii ce sunt inscrisi la scoala. Am primit o lista cu cei ce au o sitiatie dificila acasa si totusi au rezulatate bune la invatatura si am decis sa ii premiez:P.

De asemenea i-am incurajat si pe cei ce ce au si o situatie buna financiara , deoarece nevoia suportului  emotional poate depasi cu mult  pe cel financiar. Iar personal, stiu cat de dificil este sa iti gasesti curajul sa pornesti pe un drum ce nu iti ofera multa satisfactie materiala dar ,te implineste sufleteste, si cat de simplu pare totul atunci cand oameni pozitivi vin spre tine si te incurajeaza …..cum toate se deschid si prind contur iar viata ta devine magica:)

 

Una dintre eleve e pasionata de teatru , poate nu multi ar incuraj-o in directia asta dar noi o facem pentru ca stiu din proria experienta cate satisfactii primesti  atunci cand faci ce iti bucura sufletul.)